Tu îți cunoști riscul de cancer pulmonar?

Ai grijă de plămânii tăi, completează testul care te poate ajuta să îți evaluezi riscul!

Atunci când este depistat la timp, există mai multe opțiuni de tratament pentru cancerul pulmonar și șansele de supraviețuire sunt mai mari.

Completează testul de evaluare a riscului de cancer pulmonar și vei afla mai multe informații despre semnele și simptomele cancerului pulmonar și cum să acționezi în privința acestora.

Vă rugăm să rețineți:

Acest test de evaluare a riscului de cancer pulmonar are scop informativ și nu înlocuiește vizita la medic.

 

Pentru o evaluare completă, dacă observați semne sau simptome ale cancerului pulmonar, adresați-vă medicului dumneavoastră.

RO-NON-01039

Play Video

Un proiect susținut de:

Informațiile furnizate prin prezentul website au exclusiv caracter general. Acestea nu constituie consultanță medicală și nu servesc un scop medical.

 

De asemenea, aceste informații nu sunt individualizate pentru situația unor persoane specifice. Prin urmare, acest mijloc de informare nu ar trebui să fie folosit pentru diagnosticarea sau pentru inițierea, modificarea sau încetarea unui tratament pentru o anumită afecțiune sau problema de sănătate.

 

Informațiile sunt prezentate exclusiv pentru scopuri educative și nu ar trebui utilizate pentru autodiagnostic sau autotratament.

 

Subliniem în mod expres faptul că informațiile oferite pe acest website nu trebuie niciodată să înlocuiască sfaturile sau tratamentele profesionale recomandate sau prescrise de medicul dumneavoastră. Utilizarea informațiilor nu creează o relație medic-pacient. Întotdeauna solicitați sfatul medicului dumneavoastră cu privire la orice întrebări pe care le aveți despre o condiție medicală, precum și despre orice eventuale simptome pe care le prezentați.

 

Deși depunem eforturi pentru a ne asigura că aceste informații generale au fost compilate cu atenția cuvenită, nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu garantăm pentru actualitatea și caracterul complet al informațiilor furnizate. Utilizarea oricărei informații de pe acest website se face pe propria dumneavoastra răspundere, iar MSD nu va fi ținut responsabil pentru eventuale daune.

Acest material are caracter informativ și caracter educațional larg, poate fi relevant la un anumit moment și nu reprezintă sfat medical. Pentru orice informații suplimentare, precum și pentru identificarea tratamentului potrivit pentru problema dumneavoastră medicală, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră.

Acest website este destinat publicului general.